Windows 7 niet meer ondersteund

Ondersteuning voor Windows 7 stopt
Weet u dat Microsoft vanaf 14 januari 2020 stopt met de ondersteuning van Windows 7?. En als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dan ontvangt u namelijk wel de laatste beveiligingsupdates, die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen.

Overstappen
Microsoft raadt mensen die nog gebruik maken van Windows 7 dan ook ten zeerste aan om voor januari 2020 over te stappen naar Windows 10.

Wat gebeurt er als u Windows 7 blijft gebruiken?
U kunt Windows 7 gewoon blijven gebruiken zoals u gewend was. Uw pc wordt echter wel een stuk kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. Omdat de meeste computers waarop Windows 7 draait, inmiddels sowieso verouderd zijn, is het verstandig om meteen te kijken naar de aanschaf van een nieuwe pc. De nieuwste computers zijn sneller, lichter en veiliger.

Meer weten?
Wilt u alvast de overstap maken naar een nieuwe pc met Windows 10? Of wilt u uw huidige apparatuur upgraden naar Windows 10? Bij Steketee Computers krijgt u een advies op maat. Neem gerust contact met ons op en voorkom dat uw waardevolle bestanden vanaf januari gevaar lopen!